Vrana Konti, komandanti besnik i Skënderbeut deri në vdekje.

Vrana Konti ose Kont Uran Altisferi (? – 1458) ishte një kont Italian nga Napoli i shekullit të 15-të dhe një nga bashkëpuntorët më të afërt e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut . Deri në vdekjen e tij në 1458 ai ishte këshilltar i Skënderbeut dhe një nga komandantët e tij më të mirë.. Vrana Konti ka marrë pjesë në të gjitha betejatVazhdoni leximin “Vrana Konti, komandanti besnik i Skënderbeut deri në vdekje.”