Vera shqiptare, industria që qëndron mbi “paterica”!

  Një traditë mijëravjeçare, sa edhe e vonshme. Kështu do të përkufizohej kurba e industrisë së verës në Shqipëri, e cila në pjesën më të madhe të rrugëtimit ka qëndruar në nivel familjar, e ndërsa duket se “zëri” i disa markave të pakta “Made in Albania” po dëgjohet më shumë, jo vetëm në vend, porVazhdoni leximin “Vera shqiptare, industria që qëndron mbi “paterica”!”

Vera e kuqe , gjithçka duhet të dini mbi të

Në ditët e sotme dihet pothuajse nga të gjithë se vera është e rëndësishme për organizmin tonë, sepse ajo përmban vitamina, oligoelemente, hekur, si dhe përbërës të tjerë që gjenden në të në një nivel më të ulët. Kjo gjë është vërtetuar dhe pranuar nga shkencëtarët dhe mjekët. Pasuria e lëndëve ushqyese të pranishme dheVazhdoni leximin “Vera e kuqe , gjithçka duhet të dini mbi të”