Reklama
Telegrafikisht

Stresi

Stresi, si ndikon në trupin e njeriut

Njeriu përballet çdo ditë me stresin dhe efektet e tij negative. Stresi mund të ketë efekte të ndryshme në sjelljen, emocionet dhe sjelljet tuaja. Sidoqoftë, ekzistojnë shumë gjëra si meditimi dhe ushtrimet fizike të cilat njihen si aktivitete që e zvogëlojnë stresin! Më poshtë, keni disa mënyra se si stresi ndikon në trupin e njeriut: Truri Nën stres, muskujt tensionohen, [ Lexo më shumë...]

0 Comments