Bima që bën mrekulli, si mbijetoi pacienti me tumor në tru

Kjo histori është një dëshmi e vërtetë e një njeriu të diagnostikuar me tumor beninj të trurit, i cili ishte 5.5 cm i madh. Pas diagnozës, specialistët bullgarë kryen një operacion për të hequr tumorin dhe rezultoi me sukses. Për fat të keq, 2 vite pas operacionit ata zbuluan se tumori u rikthye dhe këtëVazhdoni leximin “Bima që bën mrekulli, si mbijetoi pacienti me tumor në tru”