Telegrafikisht

Sherebela

Sherebela – Bekimi i Malësive Shqiptare për Shëndetin

Sherebela shqiptare eksportohet shumë në disa kontinente, duke e lënë tregun vendas pothuajse bosh dhe duke i lënë të apasionuarit e çajit të varen tek bustinat me pluhur çaji të zi apo jeshil apo me gjithfarë shijesh e ngjyrash që vetëm natyrale nuk janë. Për të mos folur për çajin pudër plot me kimikate aromatike. Por sherebela mund të gjendet në treg, njëlloj siç [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Sherbela, si parandalon rënien e flokëve

A e dini që bima më efektive për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të stimuluar rritjen e tyre është një bimë tipike shqiptare? Sherbela njihet botërisht për përdorimin e saj në forcimin e flokëve, zgjatjen e tyre, stimulimin e daljes së flokëve të rinj edhe parandalimin e rënies. Ja sa i lehtë është përdorimi i saj: Shtohet në shampo (rreth 2.5 ml në ~200ml [ Lexo më shumë...]

0 Comments