Reklama
Telegrafikisht

Primo Bianchi

Imzot Primo Bianki, kontributi patriotik i ipeshkvit të Durrësit

Një profil i një prej ipeshkve më në zë, i njohur me emrin popullor Prengë Bardhok Kameri nga fshati Delbnisht i Kurbinit… Aktiviteti i tij fetar e patriotik… Ishte autoriteti absolut, puna, përpjekjet dhe nderhyrjet i Imz. Bardhit pranë autoriteteve më të larta, qe mundësuan lirimin e tij nga burgu aty nga mesi i mujit mars të vitit 1911, për t’iu perkushtuar rishtas [ Lexo më shumë...]

0 Comments