Reklama
Telegrafikisht

PELLAZGËT

PELLAZGËT, ILIRËT, SHQIPTARËT-Mustafa Kruja (Merlika).

Nga Mustafa Kruja (Merlika Nji gjâ aq’e habiçme âsht trûn’i njeriut, sa ka mbërrîmë t’a shtŷjë subjektin e vet, për faqe krejt normal, me pyetun vetveten: ” A jam apo s’jam?”. Dhe ai qi ka qênë me të vërtetë normal, ka besuem e thânë: “Jam tue menduem, pra qênkam!” Por pa mbërrîmë ende me e çuem kureshtën e shqeptiqizmën deri për të qênët e vet, njeriu [ Lexo më shumë...]

0 Comments