E VËRTETA E DOKUMENTIT TË SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË DHE NJË HOMAZH LEF NOSIT

Nga Vasfi Baruti     Simbolet mbajnë gjallë popuj e kombe, por tek ne simbolet janë goditur keq e s’ka më keq; kështu Flamuri, që me të e për të u flijuan shumë në breza, u dhunua në verë ’44 kur krerët e komunistëve i vendosën atij simbolin e Stalinit drapër-çekan-yll; edhe Hymni i Flamurit u godit e moriVazhdoni leximin “E VËRTETA E DOKUMENTIT TË SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË DHE NJË HOMAZH LEF NOSIT”