ABUZIMI ME NJË MINORENE DHE LEGJENDAT URBANE RRETH “HEROINËS SË PUNËS SOCIALISTE”, SHKURTE PAL VATA

Pas vdekjes, për Shkurtën u shkruan vjersha, këngë, libra, u ngritën lapidare, e bënë anëtare partie dhe efektiv të një reparti kufitar, nuk u kursye asnjë marrëzi, vetëm për të fshehur krimin 1. Më datën 3 nëntor 1967, Pal Vata, nga Pecaj i Dukagjinit, i dërgoi një letër Enver Hoxhës. Diktatori iu përgjigj më 9 nëntor.Vazhdoni leximin “ABUZIMI ME NJË MINORENE DHE LEGJENDAT URBANE RRETH “HEROINËS SË PUNËS SOCIALISTE”, SHKURTE PAL VATA”