Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij

Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij: “Mësues i nderuar, Djali im sot e fillon shkollën. Pas pak, gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re, prandaj do të doja ta trajtonit butësisht. Është një aventurë që ai do ta marrë me vete nëpër të gjitha kontinentet. Të tilla aventuraVazhdoni leximin “Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij”

Kodi i mësuesit-nga Eqrem Çabej

“Këtë mësim e kam pasur si moto të punës sime për 14 vjet në arsim. Ju do të bëheni mësues. Mësuesia nuk është profesion, ajo është mision. Ju do të punoni për formimin e njeriut. Gabimet që mund të bëjnë profesionistët e ndryshëm, mund të korrigjohen me disa shpenzime, por gabimet që mund të bëniVazhdoni leximin “Kodi i mësuesit-nga Eqrem Çabej”