Kupa e Shqipërisë. Laçi fiton edhe në Gjirokastër dhe shkon në gjysmëfinale

Laçi kalon me shumë lehtësi në gjysmëfinale të Kupës së Shqipërisë. E kishte fituar 3-0 ndeshjen e parë dhe te Luftëtari zgjodhën të aktivizonin shumë lojtarë të rinj, duke mos pasur besim te përmbysja. Edhe ndryshimet në pjesën e dytë, kur u futën në fushë Abazaj, Bregu dhe Rroca, nuk sollën rezultat. Rexhinaldo ka shënuarVazhdoni leximin “Kupa e Shqipërisë. Laçi fiton edhe në Gjirokastër dhe shkon në gjysmëfinale”