Telegrafikisht

Krimet e komunizmit

E vërteta e 6 mijë njerëzve të vrarë nga komunistët në Shqipëri

Nga Kastriot DERVISHI Nisur nga keqinformime e keqinterpretime sistematike që po i jepen publikut në lidhje me personat që kanë humbur jetën gjatë regjimit komunist si dhe me shifrën e “6 mijë të zhdukurve”, e quaj me vend të sqaroj të interesuarit rreth kësaj çështjeje. Së pari, duhet ndarë koncepti mbi personat që humbën jetën nga komunistët dhe atyre që nuk u janë [ Lexo më shumë...]

0 Comments