“Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut

Nga Marin MEMA Kalatë e fortifikuara ndërtoheshin me një qëllim të vetëm, mbrojtjen nga sulmet e armikut dhe kur ky fakt bashkohet me terrenin shumë të favorshëm, këtu arrin piku i mbrojtjes. Një nga ato kështjella, hija e së cilës mbetet akoma e pazbuluar është edhe Kalaja e Fshehtë e Skënderbeut. Themi e fshehtë sepseVazhdoni leximin ““Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut”