Hudhra – Dobitë dhe të këqijat e saj

  • Përveçse rekomandohet në receta të ndryshme gatimi dhe sekrete kulinare, hudhra është një antibiotik i vërtetë natyral, që mund të na japë mjaft të mira dhe përfitime, si ushqyese ashtu edhe mjekësore. Hudhra- Armike e baktereve! Të mirat e spikatura antibiotike të hudhrës, e cila i përket familjes së liliaceve, e bëjnë njëVazhdoni leximin “Hudhra – Dobitë dhe të këqijat e saj”