Reklama
Telegrafikisht

Hajdut

14 herë i vjedhur, asnjëherë hajduti i kapur!

Nga Artan Fuga 1. Dyqanet që ishin pronë publike, pra edhe të miat, m’i morën dhe ua dhanë atyre që ishin shitës atje, pra atyre që na shërbenin. Hajduti iku në drejtim të paditur. 2. Atyre që ishin në pallate dhe që paguanin qira u dhanë shtëpitë pothuajse pa para, kurse ne që kishim paguar qira po në një shtëpi jopallat, nuk kapëm asgjë. Dolëm me nga një apartament [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Paret e babit hajdut, çuni i përdor për t’u bërë drogaxhi, çupa për t’u bërë rruspie

Nga Edison Ypi Babi hajdut, ky puthador e puthabyth, ky krimb, ky ndyrësirë, ky rrugaç dhe hajdut i neveritshëm, di të bëjë një çudi të madhe; paren publike e kthen në pare private. Paret e vjedhura, babi hajdut, i shpenzon në atë mënyrë që babi hajdut të mund të vjedhi pafund. Paret e vjedhura të babit hajdut i shpenzojnë kryesisht kalamajtë e babit hajdut për të bërë [ Lexo më shumë...]

0 Comments