“At, jam i mrekulluar krenarisht për ju, dhe i frigum nga situata e sotme” Letër të Hapur At Gjergj Fishtës

– Nga Përparim Kabo  Qëndroj përballë veprës tuaj At i nderuar dhe i ranë në gjunjë të falem, sepse çdo ditë që e shkruaj e lexoj e prek shpirtin tënd! Shkronjat që përdorim sot janë latine dhe ato, falë Kongresit të Manastirit të vjeshtës së dytë të 1908-s. Në manastire shkojnë e ndryhen vajza eVazhdoni leximin ““At, jam i mrekulluar krenarisht për ju, dhe i frigum nga situata e sotme” Letër të Hapur At Gjergj Fishtës”