Duhani, disa rregulla të arta për ta lënë atë

Në mesin e këshillave të ekspertëve, ndër më kryesoret janë ndihma e të tjerëve dhe mënyra e jetesës Ndalimi i pirjes së duhanit është gjithmonë një qëllim i mirë që shprehet në fillim të vitit të ri dhe për ta bërë këtë, ekzistojnë dhjetë ‘truke’. Programi i Varësisë nga Duhani në Universitetin Rutgers u publikuaVazhdoni leximin “Duhani, disa rregulla të arta për ta lënë atë”