Telegrafikisht

Donika Kastrioti

Fakte të panjohura për Donika Kastriotin

Fakte të reja mbi Kastriotët. Publikohet fakti se, Donika Kastrioti ka vdekur në Valencia të Spanjës, ku dhe është varrosur. Në një libër historik, “Periudha pas Skënderbeut”, botuar në gjuhën shqipe në Leçe të Italisë nga projekti italo-shqiptar i quajtur “Promoalba”, studiuesi i njohur i historisë, profesori i Universitetit të Salentos, Giancarlo Vallone, tregon për [ Lexo më shumë...]

0 Comments