Tradita e bakllavasë, të presësh Vitin e Ri me ëmbëlsi

E ëmbël dhe shije plotë, me sherbet e arra , bakllavaja pa dyshim është lezeti i tryezës shqiptare të Vitit të Ri. Një traditë e trashëguar brez pas brezi nga nënat e gjyshet shqiptare, kjo ëmbëlsirë vijon të mbetet edhe sot më e preferuara e shqiptarëve dhe sigurisht nuk mungon në asnjë tryezë kur bëhetVazhdoni leximin “Tradita e bakllavasë, të presësh Vitin e Ri me ëmbëlsi”