Pse konsumi i përditshëm i arrave të bën mirë?

A e dinit se arrat kanë të paktën 2 herë më shumë antioksidant se çdo frut tjetër  i thatë? Por, fatkeqësisht njerëzit nuk i konsumojnë ato çdo ditë për të marrë përfitimet nga ky superfrut. Sipas një studimi të kryer nga “Universiteti i Pensilvanisë” antioksidantët që gjenden me shumicë te arrat, e ndihmojnë organizmin tëVazhdoni leximin “Pse konsumi i përditshëm i arrave të bën mirë?”

Të mirat shëndetësore që vijnë nga arra

Ja si të bëni vetë ilaçe nga arrat, të cilat mund t’ju ndihmojnë kundër anemisë, tek impotenca, te problemet e gjëndrës tiroide, tek ulcera e lukthit… Arrat janë burim i vërtetë i shëndetit, plot antioksidues dhe materie ushqyese. Nga kjo pemë ushqyese mund të bëni specialitete të kuzhinës, por edhe preparate shëruese, të cilat eVazhdoni leximin “Të mirat shëndetësore që vijnë nga arra”