Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij

Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij: “Mësues i nderuar, Djali im sot e fillon shkollën. Pas pak, gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re, prandaj do të doja ta trajtonit butësisht. Është një aventurë që ai do ta marrë me vete nëpër të gjitha kontinentet. Të tilla aventuraVazhdoni leximin “Abraham Lincoln i drejtohej mësuesit të fëmijës së tij”