Këndi i humorit

  Në një autobus mbushur plotë me politikanë, kishte qëlluar një pijanec i cili për një moment filloi të bërtasë: -“Këta që janë ulur përpara janë kriminelë, ata prapa injorantë e këta në mes janë hajna!” Shoferi i autobusit u tërbua fare dhe për një çast e frenoi vrullshëm autobusin: -“Pa thuaje edhe njëherë tiVazhdoni leximin “Këndi i humorit”

Humor dhe barcaleta nga Tef Palushi

Shtjefën (Tef) Palushi e Paulin Selimi mbeten dy krijues të njoftun të humorit shkodranë. Në stacionin e Laçit, në vagonin ku udhëtonte Tefa u fut edhe kompozitori Ruzhdi Keraj. Mbasi përqafohen, Tefa i zgjat paketën e cigareve “Partizani” dhe Ruzhdiu i merr nji cigare. E ndërsa Tefa po fliste me dikë tjetër, Ruzhdiun si paVazhdoni leximin “Humor dhe barcaleta nga Tef Palushi”