Telegrafikisht

11/02/2021

SPAK zbulon korrupsionin në QSUT/ Në shtëpinë e zyrën e mjekut gjenden 250 mijë euro e 16 milionë lekë

  Në shtëpinë e zyrën e mjekut të arrestuar, Edvin Prifti me detyrë kardiokirurg në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” janë gjetur në total 250 mijë euro dhe 130 milionë lekë. Ndaj tij është vendosur mesa “Pezullim nga detyra” për veprën penale “Korrupsion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike”. Mësohet se mjeku është kapur në përgjimet [ Lexo më shumë...]

0 Comments