Telegrafikisht

08/01/2021

Përmbytjet, familjet e prekura nga tërmeti në mëshirë të fatit!

Nga Elton Laska Përmbytjet e tokave bujqësore në Kurbin prej vitesh janë rikthyer në traditë, ndërkohë kultura e parandalimit nuk është ngulitur ende në institucionet tona vendore. Drejtoria e Bordit të Kullimit, por edhe Bashkia e Kurbinit kanë pasur kohën e mjaftueshme për të bashkërenduar punën për pastrimin e kanaleve të para dhe të dyta kulluese. Kjo nuk ka ndodhur pasi [ Lexo më shumë...]

0 Comments