Telegrafikisht

20/12/2020

Rrugët dytësore të Durrës-Kukës, banorët e Kurbinit protestë: Na dëmtojnë tokat, nuk lejojmë punimet

Nisja e punimeve për rrugët dytësore të autostradës Durrës-Kukës, ka ngritur në protesta banorë të fshatrave përgjatë Rrugës së Kombit. Ata thonë se nuk do të lejojnë zbatimin e projektit, pasi është hartuar pa konsultime dhe u dëmton tokat bujqësore. Zbatimi i projektit për rruget dytësore pas mbylljes që do ju bëhet hyrje daljeve të autostradës Durrës-Kukës, ka [ Lexo më shumë...]

0 Comments