Telegrafikisht

12/12/2020

Kryeredaktori i “Koha Jonë”: Në qeli edhe minorenë, shenjat e prangave s’do më ikin kurrë

Kryeredaktori i gazetës “Koha Jonë”, Qamil Xhani ka reaguar për herë të parë pas lirimit të tij nga komisariati, pasi u arrestua teksa ishte në krye të detyrës gjatë protestës së djeshme. Përmes një postimi në Facebook, Xhani ka sjellë detaje nga arrestimi i tij, ndërsa thekson se shenjat e prangave në duar nuk kanë për t’i ikur kurrë. Xhani sqaroi se ai u prangos para [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Arrestimi i gazetarëve…, kur policia humb rrugën në oborr

Nga Lutfi Dervishi Mili Xhani dhe Xhoi Malësia janë dy gazetarë të rinj dhe dy qytetarë model. Ndalimi nga policia gjatë ushtrimit të detyrës dhe dhuna ndaj tyre janë vetëm një tregues që policia shpesh e humb rrugën në oborr! Është mungesa reflektimit, mungesa e përgjegjësive për rastet e meparshme, të cilat në mënyrë graduale çojnë në degradim dhe më shumë [ Lexo më shumë...]

0 Comments