Telegrafikisht

19/11/2020

Pazari i Milotit, “bombë biologjike” në kohë pandemie!

Nga Elton Laska Lufta ndaj pandemisë, është vetëm propagandë dhe realiteti në terren, është i trishtë dhe me pasoja fatale për vendin. Parashikimet ogurzeza për shifra të frikshme të numrit të vdekjeve, tashmë janë realitet, ndërsa shifrat e paraqitura nga Ministria e Shëndetësisë, janë të racionuara dhe nuk përputhen më të vërtetën. Në një kohë kur qytetarët [ Lexo më shumë...]

0 Comments