Korona grip i thjeshtë? Ja shpenzimet, nëse sëmuresh!

Nga Teuta Maçi- farmaciste! Të tërë e dimë, gripin e kalojmë kështu: një antigrip ne formën e çajit, (blen një kuti rreth 500 lekë dhe mbledh mendjen), një nafazoline (më e shtrenjta 430 lekë) dhe dy ditë pushim se i kishe nevojë nga tërë ajo lodhje në punë a në bar. Shpëtove! Në rastin mëVazhdoni leximin “Korona grip i thjeshtë? Ja shpenzimet, nëse sëmuresh!”

Kurbini- Historia e panjohur që nga mesjeta deri në ditët tona, me doket, zakonet, traditat dhe harmoninë ndërfetare të popullsisë heterogjene të tij.

Nga Ymer Hysa Kush është Kurbini, sa e njohin njerëzit këtë krahinë, ç’vlera historike dhe etno-kulturore përcjell ai, a është Kurbini thjeshtë ish-vend industrial siç mbahet mend nga oxhaqet e lartë të uzinave e kombinateve, apo një vend i thjeshtë bujqësor, një vend i begatë ku natyra nuk ka kursuer asgjë nga shpirti i sajVazhdoni leximin “Kurbini- Historia e panjohur që nga mesjeta deri në ditët tona, me doket, zakonet, traditat dhe harmoninë ndërfetare të popullsisë heterogjene të tij.”