Laçi bën detyrën përballë Luftëtarit, një hap më shumë drejt Europës

Laçi ka bërë atë që i kërkohej sot përballë Luftëtarit, duke fituar 3-1 dhe duke hedhur një tjetër hap të sigurt drejt pjesëmarrjes në Europë në edicionin e ardhshëm. Kurbinasit kanë fituar 3-1 dhe tani e shohin veten në vendin e tretë përkohësisht, por edhe 6 pikë larg Partizanit që e shohin si rivalin kryesorVazhdoni leximin “Laçi bën detyrën përballë Luftëtarit, një hap më shumë drejt Europës”