Kurbini furnizon Durrësin e Kavajën me ujë, për qytetarët e Laçit nuk ka pikën!

Kurbini furnizon Durrësin e Kavajën me ujë, për qytetarët e Laçit nuk ka pikën! Nga Elton Laska Rreth 500 mijë abonentë të Durrësit, Rrogozhinës dhe Kavajës, furnizohen më ujë rregullisht nga pompat e Fushë-Kuqes dhe Milotit të Kurbinit, por për shkak të mungesës së investimeve nga ana e pushtetit qendror e lokal, në rrjetin eVazhdoni leximin “Kurbini furnizon Durrësin e Kavajën me ujë, për qytetarët e Laçit nuk ka pikën!”

Skuraj, zona turistike qe krahas harreses nga shteti po perballet dhe me shëmtinë e grryerjes pa kriter në lumin Mat duke dëmtuar dhe ekosistemin njëkohësisht edhe perspektivën turistike.

Pranë lumit Mat në afërsi të Milotit, në krah të rrugës nacionale ndodhet zona turistike e Skurajt. Me një shtrirje gjeografike te konsiderueshme, me male të larta, me pemë dhe një larmishmëri gjelbërimi, një oaz për turistët. Skuraj është në programin e 100 fshatrave me projekte të rëndësishme për zhvillimin e turizmit.  Skuraj me tëVazhdoni leximin “Skuraj, zona turistike qe krahas harreses nga shteti po perballet dhe me shëmtinë e grryerjes pa kriter në lumin Mat duke dëmtuar dhe ekosistemin njëkohësisht edhe perspektivën turistike.”

Kurbini, një parajsë turistike, sa afër dhe larg Tiranës- Nga Ymer Hysa

Aktiviteti i parë jetësor që bën njeriu në jetë, është kontakti me gjirin e nënës nga ku merr gjithë lëndët e nevojshme ushqimore, vitaminat, proteinat, lëndët minerale, aminoacidet etj., duke e përgatitur veten të imunizuar drejt një jete mister, jo thjeshtë për ushqimin e mëtejshëm, por dhe për sfidat shendetësorë që lidhen me konsumimin eVazhdoni leximin “Kurbini, një parajsë turistike, sa afër dhe larg Tiranës- Nga Ymer Hysa”

Laçi kthehet ne macje e zeze per Kukesin qe me humbjen e sotme i jep lamtumirën titullit.

Laçi vazhdon të jetë “macja e zeëzë” e skuadrës së Kukësit e cila shpeshherë në luftën për titull në këto vite  është dorëzuar pikërisht në këtë fushë. Skuadra e Shehit është mposhtur sot ndaj kurbinasve të Cungut me shifrat 2-0 dhe praktikisht i ka dhënë lamtumirën shpresave për të fituar titullin kampion. Në një ndeshjeVazhdoni leximin “Laçi kthehet ne macje e zeze per Kukesin qe me humbjen e sotme i jep lamtumirën titullit.”