“Salillari” dëmton lumin Mat, banorët: Lumi po na gerryen tokat.

  Kjo që po shihni është një masakër mjedisore që po i bëhet lumit Mat, pranë fshatit Ferrë Shkopet. Kamionët dhe ekskavatorët e kompanisë Salillari çdo ditë gërryejnë shtratin e këtij lumi për të marrë rërë dhe zhavorr. Kjo ka bërë që rrjedha e tij të devijohet, duke shkaktuar edhe eriozion në tokat bujqësore tëVazhdoni leximin ““Salillari” dëmton lumin Mat, banorët: Lumi po na gerryen tokat.”