Telegrafikisht

06/01/2020

Nëna me 3 fëmijë të mitur, apel nga Laçi: Le të vijë Rama të rrijë në çadër

“Abc News” ka transmetuar gjatë ditës së sotme gjendjen e vështirë ku ndodhen banorët e pastrehë të Thumanës dhe të Laçit, sidomos pas motit të keq me erë të fortë dhe temperatura të ulëta. Gazetari Juxhin Mustafaraj sjell dëshminë e një nëne të re, me tre fëmijë, më i vogli 7 muajsh, në fshatin Sanxhak të Laçit.   Bora Pera tregon se prej 3-4 ditësh ka [ Lexo më shumë...]

0 Comments