Telegrafikisht

05/01/2020

Abuzimi me alkoolin dhe ç’do të thotë me masë?

«Santé!» «Salute!» «Za vashe zdorojvje!» «Çuk suk kuo!» Qoftë në Francë, Itali, Rusi a Vietnam, kur miqtë pinë një gotë së bashku, dëgjohet i njëjti urim: «Shëndet!» Por, është e habitshme që në mbarë botën, alkooli po çon në varr miliona veta. ABUZIMI me alkoolin është një problem kompleks që përfshin përdorimin e rrezikshëm, përdorimin e dëmshëm dhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments