Lulja e Krishtlindjes është tharë që tani, ja ç’duhet të bëni që të rezistojë edhe pas festave

  Lulet e Krishtlindjes, që emërtohen Poinsettias, i shohim ngado në këtë periudhë, megjithatë ato nuk janë lule dimri. Që të qëndrojnë sa më gjatë në formë të mirë, duhet të keni parasysh disa këshilla kujdesi dhe t’i mbani ngrohtë. Lulja duhet të jetë e mbështjellë gjatë transportit sepse temperaturat e ulëta mund ta dëmtojnë.Vazhdoni leximin “Lulja e Krishtlindjes është tharë që tani, ja ç’duhet të bëni që të rezistojë edhe pas festave”