Familja që braktisi emigracionin dhe u kthye në Laç, nga 26 nëntori jeton në çadër

Kryeministri Rama premtoi 1 ditë më parë se shumë shpejt do të nis shembja dhe rindërtimi i pallateve të shembura në Laç, ndërkohë që i kërkoi banorve të marrin shtëpi me qera. “ABC News” ishte në familjen Deda në Laç ku që nga tërmeti i 26 nëntorit, 4 anëtarët e kësaj familjeje jetojnë në njëVazhdoni leximin “Familja që braktisi emigracionin dhe u kthye në Laç, nga 26 nëntori jeton në çadër”