Rinia vullnetare e Sebastia-s prej ditësh në ndihmë të të prekurve nga tërmeti

Tërmeti i 26 nëntorit shkaktoi 51 viktima dhe shumë dëme materiale. Një prej zonave më të prekura ishte edhe zona e Kurbinit, ku me vonesë dhe nga reagimi i qytetarëve u detyruan të shpallin gjëndjen e jashtëzakonshme. Shumë organizata u ngritën në mënyrë vullnetare për të ndihmuar zonat e prekura me ushqime, veshmbathje dhe çadra,Vazhdoni leximin “Rinia vullnetare e Sebastia-s prej ditësh në ndihmë të të prekurve nga tërmeti”