Telegrafikisht

29/09/2019

Familja Kurti kerkon Drejtesi për Të Lumin, Dom Shtjefen Kurti!

Deklaratë Për Shtyp! Familja Kurti kerkon Drejtesi për Të Lumin, Dom Shtjefen Kurti! Në Proces – Verbalin zyrtar që mban daten 29 Shtator 1971, “Mbi ekzekutimin e Shtjefen Jak Kurtit” citohet: “mbas fjalës se fundit u krye ekzekutimi me pushkatim dhe mbasi u konstatua nga mjeku Asim Ylli se kishte vdekur, u veprua sipas autorizimit perkates duke ju dhene rezultati Dr. Asim [ Lexo më shumë...]

0 Comments