Mid’hat Frashëri, edukimi i shqiptarëve nëpërmjet publicistikës së tij

  Njëri nga kontributet më të spikatura të Mid’hat Frashërit (Lumo Skëndo) (1880-1949), ishte edukimi i shqiptarëve nëpërmjet publicistikës së tij, sidomos përmes faqeve të revistës së themeluar prej tij “Diturija” dhe jo vetëm. Po përcjell disa nga postulate e mendimit të tij. 1. “Nderi dhe madhëria e çdo shqiptari varetë nga nderi dhe madhërijaVazhdoni leximin “Mid’hat Frashëri, edukimi i shqiptarëve nëpërmjet publicistikës së tij”