Telegrafikisht

04/10/2018

Mërgjyshi: Laçi i pamposhtur nuk është një surprizë!

Trajneri i Laçit, Artan Mërgjyshi tha për mikrofonin e “RTSH Sport” se Laçi duhet të konsiderohet si një nga forcat e kampionatit dhe fakti se janë të pamposhtur nuk është një surprizë: “Ky kampionat është shumë i barabartë dhe në futboll janë të tria rezultatet. Gjithsesi ne jemi të lumtur që nuk jemi mposhtur akoma dhe duhet të vazhdojmë sa më shumë kështu. Duhet [ Lexo më shumë...]

0 Comments