Telegrafikisht

30/09/2018

Kush ishte Moisi Golemi

MOISI GOLEMI… dhe MASAKRA E KOSTANDINOPOJES Moisi Golemi (Moisi Aranit Golem Komneni)… ishte princ i Dibres dhe nip i princit legjendar Gjergj Aranit Komneni… Me rikthimin e Skenderbeut në Krujë, ai bâhet komandanti i forcave kufitare të Lidhjes së Lezhës. Njêni nga oficert e tij mâ të guximshem e të suksesshem, i cili merrte shumë kritika nga Skenderbeu për guximin [ Lexo më shumë...]

1 Comment