Surprizë në Kamëz, Shtubina i jep tre pikët Laçit në shtesë

Golat në minutat e fundit janë kthyer në normalitet për skuadrën e Laçit në këtë kampionat dhe ajo falë tyre ka arritur të marrë një tjetër rezultat të rëndësishëm. Sot, tre pikët kanë ardhur në një fushë të vështirë si ajo e Kamzës, ku Shtubina ka qenë ai që ka gjetur golin në ekstremin eVazhdoni leximin “Surprizë në Kamëz, Shtubina i jep tre pikët Laçit në shtesë”