Pamje të rënda/ Therja e bagëtive dhe tregtimi i mishit në kushte skandaloze në Milot

Tregtimi i gjësë së gjallë në Milot vijon të jetë një skandal i vërtetë. Në kushte aspak normale dhe jashtë çdo standarti Higjeno-Sanitare, fermerët e zonave të ndryshme bëjnë therjen e gjësë së gjallë në çdo cep të këtij tregu. Ky treg vazhdon të mbesë një sfidë e pakapërcyeshme për Autoritetin Kombëtarë të Ushqimit. TregtimiVazhdoni leximin “Pamje të rënda/ Therja e bagëtive dhe tregtimi i mishit në kushte skandaloze në Milot”