Laçi ka pësuar një humbje zhgënjyese, thuajse e pamundur përmbysja në ndeshjen e kthimit

Laçi ka pësuar një humbje zhgënjyese 3-0 në fushën e Molde në ndeshjen e parë të turit të dytë të Ligës së Europës, duke bërë thuajse të pamundur kalimin e turit përballë norvegjezëve. Gjithçka ka qenë pasojë e një pjese të parë të tmerrshme nga skuadra kurbinase, e ndëshkuar me dy gola dhe asnjëherë nëVazhdoni leximin “Laçi ka pësuar një humbje zhgënjyese, thuajse e pamundur përmbysja në ndeshjen e kthimit”