Telegrafikisht

15/07/2018

Mbrëmja e matures, shpenzime marramendëse, familjet diskutojnë si të kalojnë muajin

+ dom Gjergj Meta Matura e Rrëshenit, prindërit, mësuesit dhe policia Dje u bë mbrëmja e maturës për nxënësit e Rrëshenit. Nuk dola të shoh këtë paradë, por pashë disa foto të atyre që kishin marrë pjesë. Isha edhe pjesë e ndonjë bisede maturantësh që po komentonin mbrëmjen. Të gjithë pak a shumë e në mënyra të ndryshme kemi festuar maturën, por sipas mendimit tim [ Lexo më shumë...]

0 Comments