Pse “hajdutët” janë prindër më të mirë se të tjerët?

Nga Artur ZHEJI Në të vërtetë hajduti, guxon dhe rrezikon, mirëpo në këtë shoqëri që jetojmë ne, ku shumëkush udhëhiqet sipas parimit “KÇK” (Kap Çfarë të Kapësh), sepse punët rregullohen vetë më pas, hajdutëria është padyshim një sistem tashmë. Madje në të folmen e përditshme thuhet: “A do bëjmë ndonjë punë, apo jo?”, me njëVazhdoni leximin “Pse “hajdutët” janë prindër më të mirë se të tjerët?”