KUSH JANË ZONAT MË TË RREZIKUARA NGA TËRMETET NË SHQIPËRI DHE SIGURIA E NDËRTESAVE?!

Në një kohë kur vendi jonë është goditur nga disa tërmeti, ku më i forti ishte ai i ditës së mërkurë me magnitudë 5.2 në Tiranë dhe në Durrës 5, fika më e madhe ngelet nëse do të ketë të tjera lëkundje. Sizmologu Rrapo Ormeni në një intervistë për ‘Kjo javë’ në ‘News24’ informoi mbiVazhdoni leximin “KUSH JANË ZONAT MË TË RREZIKUARA NGA TËRMETET NË SHQIPËRI DHE SIGURIA E NDËRTESAVE?!”

CILAT JANË PËRMENDJET MË TË HERSHME PËR SHQIPTARËT?

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, na vjen në ndihmë albanologu i madh, profesori i shquar, njeriu që aq shumë e deshi Shqipërinë sa kërkoi të prehej në të, Robert Elsie, nëpërmjet librit “Historia e Letërsisë Shqipe”. Shqiptarët kanë hyrë në analet e historisë së dokumentuar në gjysmën e dytë të shekullit të njëmbëdhjetë. Vetëm nëVazhdoni leximin “CILAT JANË PËRMENDJET MË TË HERSHME PËR SHQIPTARËT?”