Telegrafikisht

04/07/2018

Tranzicioni i dhimbshem i Kurbinit

Nga Kastriot Marku TRANZICIONI I PËRVUAJTUR POLITIK I NJË KRAHINE – RASTI I BASHKISË KURBIN Është bërë thuajse rutinë e zakonshme në bisedat e përditshme, në rrethet familjare, në rrjetet sociale dhe në shtypin e përditshëm, pozita gjithnjë dëshpëruese dhe gati e përvajshme e publikut ndaj qeverisjes vendore. Bashkia Kurbin së bashku me tre njësitë administrative të [ Lexo më shumë...]

0 Comments