Viti 1965: Si u ndërtua Superfosfati i Laçit dhe si u popullua qyteti (Video)

Ky është një dokumentar i vitit 1965 i Kinostudios që tregon procesin e ndërtimit të Uzinës së Superfosfatit në Laç. Në dokumentar tregohet procesi i ndërtimit të oxhakut dhe procesi i transformimit e popullimit të zonës. Për ndërtimin e Uzinës së Superfosfatit dhe Acidit Sulfurik në Laç, që do të vihej në funksion pas dyVazhdoni leximin “Viti 1965: Si u ndërtua Superfosfati i Laçit dhe si u popullua qyteti (Video)”