PSE SHKRUAJMË ME DORËN E DJATHTË DHE 10 FAKTE QË DUHET TË DINI PËR MËNGJARASHËT

Sipas shkencëtarëve, prirja për të shkruar me dorën e djathtë vjen nga funksionimi i mirë i hemisferës së majtë të trurit. Studimet e ndryshme kanë vërtetuar se tek pjesa më e madhe e njerëzve, hemisfera e majtë e trurit sundon mendjen, trupin e njeriut dhe gjuhën e folur. Detyrat kryesore të njeriut kryesisht kontrollohen ngaVazhdoni leximin “PSE SHKRUAJMË ME DORËN E DJATHTË DHE 10 FAKTE QË DUHET TË DINI PËR MËNGJARASHËT”