KAMPE REFUGJATËSH NË SHQIPËRI OSE NË TUNIZI…

Bashkimi Europian duket i vendosur për të ndërtuar kampe refugjatësh, në një tentativë për të shmangur fluksin e madh të emigrantëve nga Lindja e Mesme, Azia dhe Afrika e Jugut. Ajo që mbetet për t’u diskutuar në takimin e ardhshëm të krerëve të shteteve të BE-së në 28 dhe 29 qershor në Bruksel, është seVazhdoni leximin “KAMPE REFUGJATËSH NË SHQIPËRI OSE NË TUNIZI…”

Nga kosto e lartë e jetesës te papunësia, ja shqetësimet e shqiptarëve, që po përkeqësohen

Papunësia, situata ekonomike dhe kosto e lartë e jetesës janë shqetësimet kryesore të shqiptarëve sipas rezultateve të Eurobarometrit të pranverës për Bashkimin Europian dhe vendet kandidate, rezultatet e të cilit janë publikuar në qershor nga BE. Të anketuarit janë pyetur se cilat janë shqetësimet kryesore me të cilat përballet vendi dhe një pyetje e veçantëVazhdoni leximin “Nga kosto e lartë e jetesës te papunësia, ja shqetësimet e shqiptarëve, që po përkeqësohen”

Bisedë me një killer serash që mbjell, korr dhe shet vdekje!

Andrea Danglli Dëgjo! Këtu nuk po flasim për një bujk të zakonshëm dhe as për një tregtar të rastësishëm, por fjala është për vrasës me pagesë… si ti. Mbase ti nuk di mirë shkrim dhe këndim për të më lexuar drejt. Më saktë bën sikur je analfabet pasi frikesh të mësosh anën vrastare të punësVazhdoni leximin “Bisedë me një killer serash që mbjell, korr dhe shet vdekje!”